Başkan Şahin'e ,Eğitimcilerden ‘'Hayırlı Olsun ‘'Ziyareti.

Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Omaç, Elmadağ ilçesinde görev yapan Okul Müdürleri ve Öğretmenler, Başkan Gazi Şahine yeniden seçilerek göreve başlaması nedeniyle hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

14.04.2014 09:07:19 0
Başkan Şahin

Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Omaç, Elmadağ ilçesinde görev yapan Okul Müdürleri ve Öğretmenler, Başkan Gazi Şahine yeniden seçilerek göreve başlaması nedeniyle  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiridi.

Yeni dönemde başarı dileyen eğitimciler, geçen 5 yıllık dönem içerisinde eğitime yüzde yüz destek konusunda verdiği destek ve hizmetlerinden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Omaç yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde, ilçemizin eğitim seviyesinin en üst seviyelere çıkmasını sağlamak için çalışacağız. Bu konuda, yine en büyük destekçilerimizden birisi olacağına inandığımız Başkanımız sayın Gazi Şahin’e şimdiden teşekkür ediyor, desteklerini her daim bekliyoruz” dedi.

  Eğitime Desteğin, Vatana Yapılan En Büyük Hizmet Olduğunu Biliyoruz

 Belediye Başkanı Gazi Şahin; “Eğitime yüzde yüz destek vermeye, hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. Ellerinden gelen bütün imkânları eğitim için seferber ettiklerini ve her zaman da edeceklerini belirten Başkan Şahin; “Biz biliyoruz ki, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz ve onların eğitiminden sorumlu öğretmenlerimiz her daim her şeyin en iyisine layıktırlar. Bizlerde imkanlar dahilin de elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık Çünkü; eğitime desteğin, vatana yapılan en büyük hizmet olduğunu biliyoruz, bundan sonrada bu bilinçle gerekenleri yapacağımızı belirtmek isterim.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00